Det er farsdag i dag. Selv om jeg aldri har hatt sansen for hverken morsdag eller farsdag. Det er ene og alene fordi jeg hater kjøpehysteri og samme hva andre syns så mener jeg at det blir et kjøpepress på slike dager.
Handelsstanden hover inn penger på farsdags- og morsdagsgaver. Og folk handler. Vi lager fryktelige uvaner og vedlikeholder de for enhver pris. Lar oss påvirke av handelsstanden, reklame og massemedia.

Det finnes sikkert de som praktiserer det enkle. Som også ofte er det beste. Hvor en barnetegning er like mye verdt en gave kjøpt på butikk. Selv husker jeg at jeg ble veldig glad for å få nykokt kaffe og en liten frokost på min morsdag. En liten oppmerksomhet gitt med varme og kjærlighet er mer verd enn en gave fra butikk. For noen. Ikke for alle. Men noen er flinke til å tenke gjenbruk og har et sunt forhold til forbruksvarer og andre slike ting vi er er blitt så avhengig av i vår materialistiske verden. Ære være dem. Jeg er ikke så flink.Må jo innrømme, sånn her og nå, at jeg også har latt meg påvirke. Har kjøpt farsdagsgave på butikken. MEN, til mitt eget forsvar, jeg kjøpte noe nyttig. En tannkost og en Roll on fra Adidas. Den roll onèn er veldig god, syns nå jeg da.

Gaver eller ikke, ha en god farsdag alle fedre 🙂