Hva har skjedd?
august 2010
M T O T F L S
« jul   sep »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  
Siste kommentarer
Overrask din kjære:
Nye klær?
Statistikk:
Bloggurat
Søk:

Archive for august, 2010

Mistet oversikten over økonomien?

Det er svært mange som sliter med dårlig økonomi og som ikke klarer å betale de faste månedlige utgiftene sine. Mange får rett og slett ikke lønna til å strekke til og er nesten uten unntak blakk lenge før neste lønning kommer.

Postordre: Reklamen skriker til oss uansett tv-kanal vi zapper innom og vi bare må ha akkurat det produktet.
Internett har også inntatt de norske hjem og det er som regel mannen i huset som liker nettsteder som nettauksoner og qxl. Visakortet går varmt og på få dager dukker pakken opp i postkassen. Og der det veldig mange som lar seg «lure» av lave priser som egentlig ikke, når man tar med frakt, gebyr og diverse avgifter, er så billig likevel.
Om vi trenger akkurat den hvitløkspressa i billig plast er en annen sak, eller for den saks skyld, klærne, sminken og gardinene.

Resten av innlegget leser du her

Interiør og design:

Interiør, design og oppussing opptar mange nordmenn og jeg har derfor lyst å lage et interiørmagasin her på gladbloggen.org. Jeg har alltid vært opptatt av oppussing, stil og tekstiler og tror derfor jeg kan bidra til mange nyttige tips.

Puss opp gamle møbler:
Å leke med farger er spennende og morsomt. Vi nordmenn pusser opp som aldri før og kan velge mellom tusenvis av forskjellige farger. Jeg for min del liker lyse vegger, mørkt interiør og dertil matchende puter, stearinlys og «black design». Ulempen med mørkt interiør er støvet som plutselig dukker opp over alt.
Jeg er vel også av typen gjenbruk og er vel ikke den som hamstrer nye gardiner, pynt og nips etter årstiden eller moten akkurat da.

Innlegget finner du her

Jeg, kroppen min og kroppen min:

30 days: Jeg har nå prøvd 30 days langt over 30 dager uten merkbart resultat. Jeg har sågar inntatt pillene i nærmere 3 mnd nå. I begynnelsen tok jeg riktignok av 2-3 kg, men de hadde nok forsvunnet uten pillene i og med at jeg ubevisst puttet mindre inn i munnen. Ny jobb kombinert med lite mat er nok årsaken til akkurat det vekttapet. Min konklusjon over pillene er: null virkning.

Fortsettes her.

Velger vi kjæledyr av ren egoisme?

Satt forleden og så på et hundeprogram fra Amerika. Programmet handler om kjæledyr og Prosac.

Topsy

Prosac er i utgangspunktet angstdempende medisiner laget for mennesker. I Amerika har det nå blitt big buiseness og også gi dette til våre elskede kjæledyr, for de av oss som har det. Jeg må for ordens skyld legge til at jeg har ikke kjæledyr. Jeg har hatt kjæledyr, 2 hunder, 3 katter, 1 marsvin, 1 undulat. Men det er lenge siden nå. Grunnen til at jeg ikke har dyr lenger er rett og slett at jeg innså mine begrensninger hva gjelder dyr. Og jeg anser meg som normalt oppegående og føyer meg sikkert helt inn i normen.

Fortsettes her.

gladbloggen.org on Facebook
Arbeidsliv:
Diverse ting og tang:
Diverse:
Hår:
Hud og kroppspleie:
Informasjon:
Klær og mote:
Ledige stillinger:
Musikk:
Nyheter:
Økonomi:
Bøker jeg leser:

Planned books:

Current books:

  • Kvinnen i buret

    Kvinnen i buret by Jussi Adler-Olsen

Recent books:

View full Library

Glameldinger: