Hva har skjedd?
mars 2010
M T O T F L S
« feb   apr »
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  
Siste kommentarer
Overrask din kjære:
Nye klær?
Statistikk:
Bloggurat
Søk:

Archive for mars, 2010

Menn og kåtskap:

Har lyst å skrive litt om menn og kåtskap. Det er et sagnomsust uttrykk som sier at når menn er kåte er vettet borte. Når menn er kåte tenker er det bare en ting som gjelder. Sex. Er vi kvinner egentlig klar over hvilken makt vi er i besittelse av? Bare tenk på hva vi kan få utrettet ved å ha en konstant kåt mann valsende rundt i huset. Han ville for det første være svært medgjørlig, uansett sammenheng. Han ville skynde seg hjem fra jobben, lykkelig og glad, vel vitende om at hjemme venter en sexy, flott kone som har lyst på han. Han ville med glede ta seg av ungene, lage middag, få de til sengs, vel vitende om at han får sluttpakken til kvelds. Han ville ønske deg en god dag med et salig glis om munnen når han dro på jobb. På jobben kommer han til å gå omkring med en halvfeit i buksa og ønske at arbeidstiden var over. Kvinnelist er det noe som heter, og ikke uten grunn, tror jeg. Kanskje er det i denne sammenhengen at vi kvinner har et stort potensiale til å utøve, nettopp, kvinnelist. Menn er enkle. Det vet vi fra før av. Er de kåt så vises det til og med veldig tydelig. Spesielt hvis buksa er trang og det sprenger på.

Så hva er problemet? Les fortsettelsen her.

Håndskriften vs tastaturet:

Håndskriften er oppe til debatt i media og i VG kan vi lese at forskere er redd for at den skal dø ut. «Det aller meste av skriftlig kommunikasjon foregår i dag ved hjelp av tastaturer, og håndskriften er dømt til å forsvinne, mener Johan Peter Paludan ved Instituttet for Fremtidsforskning i Danmark».

Det er kanskje riktig det, at håndskriften kommer til å forsvinne. Les fortsettelsen her.

Lager smykker på bestilling:

Jeg maler bilder for salg. Jeg maler forskjellig og har du et spesielt motiv du ønsker maler jeg det også. Sjekk bildene mine her.

Strong and weak

Jeg lager også smykkesett i perler og sten. Oppgi fargevalg i bestilling. Noe av det jeg har laget finner du her.

Hvitt perlesett

8.mars, Kvinnedagen 2010:

Dette provoserer deg kanskje så til de grader og kan nok virke både ensporet og unyansert. Gjør det det, så har du kanskje gjort deg opp noen tanker selv og det er også meningen med innlegget. Forresten, det er frivillig å være her på Gladbloggen.

Jeg snakker ikke om Kvinner fra en annen kultur, innvandrerkvinner og hijab. Jeg diskuterer heller ikke ikke andre stigmatiserte grupper som sådan. Jeg snakker heller ikke om øldrikkende fotballfrelste latsabber til menn som uten unntak slenger skitne truser og sokker under sengen. Jeg ønsker bare å synliggjøre at vi i det ganske land, takket være blandt andre Kvinnebevegelsen, men også de utdanningsmuligheter vi kvinner har, og tilrettelegging fra den norske stat i form av barnehager og kontantstøtte, har langt flere valgmuligheter enn noen gang.
Hvorvidt den enkelte familie velger å benytte seg av godene som finnes, se det er en helt annen diskusjon.

Jeg tar avstand fra nesten alt som har med Kvinnebevegelse og kvinnefrigjøring å gjøre. Ikke for det, jeg kunne gjerne tenkt meg 1 million i årsinntekt, hatt mer «fri» fra hjemmeoppgaver, slippe det meste av ansvaret hva barn angår, ja selv det å føde barna hadde jeg sluppet. Jeg hadde sluppet mensen og sjokoladesuget i den premenstruelle fasen.

Ingunn Yssen og Marie Simonsen sier i en kronikk i Vg, nett i dag, at kvinner ikke bør få barn eller gifte seg.

» Kvinner burde med andre ord hverken gifte seg eller få barn. Samtidig er det et underliggende krav at du som kvinne skal ønske deg barn mer enn noe annet. Det hviler noe suspekt over kvinner som av en eller annen grunn ikke har barn når de er 30. De har valgt karriere og det ligger i kortene at det er noe egoistisk og rått over et slikt valg».

Fortsettes her.

Snart påske:

Snart er det påske. Og alle nordmenn gleder seg. For da skal vi på påskeferie, nemlig. Det er tradisjon. Det finnes vel ikke et folkeslag som er så opptatt av påskeferie som vi nordmenn. Vi elsker påsken for da skal vi ut på tur. Det er her mottoet «Ut på tur, aldri sur» kommer til sin rett. Eller «Det finnes ikke dårlig vær, bare dårlige klær». Så får det heller være at det nettopp i denne høytiden at dødsstatistikken skvetter i været fordi skihungrige nordmenn, som sitter å sliter sofaen ellers i året absolutt skal ut på ski. Koste hva det koste vil. For det er tradisjon.

Det er i denne høytiden at fjelltinden vi ikke besteg i fjor skal bestiges, enten vi har helse eller ikke. Fortsettes her….

Det her er det ingen som forstår:

Jeg vil presentere et dikt skrevet av en som lider av «Clusters hodepine» eller

Painkiller

selvmordshodepine. Dette er en hodepine som beskrives av de som er rammet, som noe av det verste man kan oppleve. Den stikkende smerten bak øyet og mot tinningen, hovedsaklig på venstre side er så intens at man heller vil dø. Mange tar også livet sitt som en konsekvens av at de ikke klarer å leve med smerten. Fortsettes her.

Jeg, en modell?

Forsiden av ukebladene lyser mot meg i butikkhyllen. Den ene vakre kvinnen etter den andre. Det er ikke måte på skjønnhet, vakkert hår og slanke kropper. Side opp og side ned med manikyr, sminke og mote.

Det var modell man skulle vært, eller? En modell med masse millioner på konto, en svær luxusvilla med tilhørende svømmebasseng, en Porce i oppvarmet garasje og en hale av paparazziaer. Hvilket liv! Oppdragene sto i kø og jeg hadde nok med å holde styr på almanakken, frisørtimer, modelloppdrag, helsespa og manikyr.
Jeg skulle hatt botox i leppene, silicon i brystene og fettsuging. Jeg skulle hatt en hverdag som kun hadde smoothies, popcorn og kufòr på menyen.

Det er mange måter å komme seg opp og fram på her i verden. Les resten her.....

gladbloggen.org on Facebook
Arbeidsliv:
Diverse ting og tang:
Diverse:
Hår:
Hud og kroppspleie:
Informasjon:
Klær og mote:
Ledige stillinger:
Musikk:
Nyheter:
Økonomi:
Bøker jeg leser:

Planned books:

Current books:

  • Kvinnen i buret

    Kvinnen i buret by Jussi Adler-Olsen

Recent books:

View full Library

Glameldinger: