Hva har skjedd?
februar 2018
M T O T F L S
« okt    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728  
Siste kommentarer
Overrask din kjære:
Nye klær?
Statistikk:
Bloggurat
Søk:

August 2011:

Endelig er jeg i skrivemodus igjen, etter mange måneder uten et eneste innlegg. Det er ikke alltid man kan forutsi hvordan framtiden vil se ut eller fortoner seg og på mange måter er det veldig bra. For mitt vedkommende har det vært en lang og lærerik reise hvis mål er innen rekkevidde. Jeg igjen kan vie meg til sarkastiske innlegg som forhåpentligvis får tankene dine i sving til refleksjon over smått og stort som berører oss i dagliglivet.

Jeg har mange gode ideèr til debatt og innlegg men tar gjerne i mot temaer Du brenner for og har lyst å dele med oss her på Gladbloggen. Jeg starter med å dele oppskriften på Libanesisk lylling i form, oppskrift og bilde av retten finner du her.

Send gjerne en mail til: mette@gladbloggen.org

Ha en strålende høst!

Leave a Reply

*

gladbloggen.org on Facebook
Arbeidsliv:
Diverse ting og tang:
Diverse:
Hår:
Hud og kroppspleie:
Informasjon:
Klær og mote:
Ledige stillinger:
Musikk:
Nyheter:
Økonomi:
Bøker jeg leser:

Planned books:

Current books:

  • Kvinnen i buret

    Kvinnen i buret by Jussi Adler-Olsen

Recent books:

View full Library

Glameldinger: