Hva har skjedd?
desember 2017
M T O T F L S
« okt    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Siste kommentarer
Overrask din kjære:
Nye klær?
Statistikk:
Bloggurat
Søk:

Julebordsesong:

Vi skriver november og går inn i den travleste tiden på året. Det er snart jul og julebordsesongen starter opp for fullt om få dager.
I Nordnytt for et par-tre år siden ble en taxisjåfør intervjuet og tema var julebord. Han kommenterte innlegget slik: De verste å kjøre på i julebordsesongen er kvinner i 40 årene med tilhørende menn. Når det er på tide å dra hjem kommer de ravende i gaten, med en sko i hånden, sminken gnidd ut over, og med revna strømpebukser. Og krangler. Og slåss.

Ja, jeg tror det er mye sant i denne framstillingen. Julebord er årets høydepunkt. Julegratialer deles ut i vilden sky, det er nå det skal gjøres opp status over året som har gått. Hvilken av medarbeiderne som skal få en påskjønning eller ikke. Det er nå direktøren skal, med høytidelig mine, plinge i vinglasset og stående applaudere sammen med de ansatte. Det skåles over en lav sko.

Les resten av innlegget her.

Leave a Reply

*

gladbloggen.org on Facebook
Arbeidsliv:
Diverse ting og tang:
Diverse:
Hår:
Hud og kroppspleie:
Informasjon:
Klær og mote:
Ledige stillinger:
Musikk:
Nyheter:
Økonomi:
Bøker jeg leser:

Planned books:

Current books:

  • Kvinnen i buret

    Kvinnen i buret by Jussi Adler-Olsen

Recent books:

View full Library

Glameldinger: