Hva har skjedd?
desember 2017
M T O T F L S
« okt    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Siste kommentarer
Overrask din kjære:
Nye klær?
Statistikk:
Bloggurat
Søk:

Interiør og design:

Interiør, design og oppussing opptar mange nordmenn og jeg har derfor lyst å lage et interiørmagasin her på gladbloggen.org. Jeg har alltid vært opptatt av oppussing, stil og tekstiler og tror derfor jeg kan bidra til mange nyttige tips.

Puss opp gamle møbler:
Å leke med farger er spennende og morsomt. Vi nordmenn pusser opp som aldri før og kan velge mellom tusenvis av forskjellige farger. Jeg for min del liker lyse vegger, mørkt interiør og dertil matchende puter, stearinlys og «black design». Ulempen med mørkt interiør er støvet som plutselig dukker opp over alt.
Jeg er vel også av typen gjenbruk og er vel ikke den som hamstrer nye gardiner, pynt og nips etter årstiden eller moten akkurat da.

Innlegget finner du her

Leave a Reply

*

gladbloggen.org on Facebook
Arbeidsliv:
Diverse ting og tang:
Diverse:
Hår:
Hud og kroppspleie:
Informasjon:
Klær og mote:
Ledige stillinger:
Musikk:
Nyheter:
Økonomi:
Bøker jeg leser:

Planned books:

Current books:

  • Kvinnen i buret

    Kvinnen i buret by Jussi Adler-Olsen

Recent books:

View full Library

Glameldinger: