Hva har skjedd?
februar 2018
M T O T F L S
« okt    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728  
Siste kommentarer
Overrask din kjære:
Nye klær?
Statistikk:
Bloggurat
Søk:

Velger vi kjæledyr av ren egoisme?

Satt forleden og så på et hundeprogram fra Amerika. Programmet handler om kjæledyr og Prosac.

Topsy

Prosac er i utgangspunktet angstdempende medisiner laget for mennesker. I Amerika har det nå blitt big buiseness og også gi dette til våre elskede kjæledyr, for de av oss som har det. Jeg må for ordens skyld legge til at jeg har ikke kjæledyr. Jeg har hatt kjæledyr, 2 hunder, 3 katter, 1 marsvin, 1 undulat. Men det er lenge siden nå. Grunnen til at jeg ikke har dyr lenger er rett og slett at jeg innså mine begrensninger hva gjelder dyr. Og jeg anser meg som normalt oppegående og føyer meg sikkert helt inn i normen.

Fortsettes her.

Leave a Reply

*

gladbloggen.org on Facebook
Arbeidsliv:
Diverse ting og tang:
Diverse:
Hår:
Hud og kroppspleie:
Informasjon:
Klær og mote:
Ledige stillinger:
Musikk:
Nyheter:
Økonomi:
Bøker jeg leser:

Planned books:

Current books:

  • Kvinnen i buret

    Kvinnen i buret by Jussi Adler-Olsen

Recent books:

View full Library

Glameldinger: